Vendégkönyv - vélemények

Kedves Lyn! 

"Nagy öröm volt számomra, hogy részt vehettem egy teljes körű, átalakításon.  Kiderült, hogy nem modell leányból is lehet egy igazi nagyvilági,  gyönyörű nőt varázsolni!"

Marianna

 

"Nagyon szimpatikus, hogy az elsődleges szempont nem a teljes ruhatár lecserélése volt, hanem hogy megtanuljak olyan egyszerű praktikákat, mellyel a meglévő ruháimat tudom használni minimális változtatásokkal."

R. Karola

Dunakeszi

Kinyitottál egy ajtót előttem és rájöttem hogy sokkal több van bennem, mint gondoltam. "
R. Annamária

Budapest

"Nagyon jó éreztem magam, talán nem látszik de az önbizalmam is több lett."
N. Andrea
Dorog

"Jó döntés volt ide eljönni.  Magabiztosabb lettem és igen sok egyszerű de nagyszerű trükköt tanultam."
S. Juli
Budapest

"Nagyon kellemesen telt ez a pár óra, melyek után bátrabban nyúlok a kiegészítőkhöz
mint fűszerekhez és magabiztosabban főzöm meg az imázsomat, hála neked!"
S. Adrienn
Budapest

"Azt hiszem megtaláltam újra önmagam és azért nagyon köszönöm!"
B. Éva
Amsterdam

"Sokat tanultam a színekről, a stílusról és arról, hogy az ember azzá válik amivé
önmagát tette.  Újra megerősített és a néhány óra abban, hogy alegfontosabb az ami belülről kisugárzik."
W. Éva
Budapest

"Élvezettel hallgattam kedves-humoros stílusban előadott tanácsaidat.  Egyenlőre csak hallgatóként figyeltelek, azt hiszem bele kell vágnom az újításba minél előbb."
B. Katalin
Pécs

Nagyon sokat adtál ma nekem. Újabb szemléletmódot, újabb megközelítését a világnak.  Kicsit más szemmel fogok ezután látni, élni.  Most tudtam meg mennyire hiányoznak a színek. S hogy minden van mélyen elrejtve bennem. Remélem sikerül ezután kiaknázni, a felszínre hozni. S ezért nagyon sok köszönettel tartozom neked."
M. Renáta
Budapest

"A kérdés-vajon a mai nap mennyiben változtat majd az életemen-kell még néhány év, mire megtalálom a választ. De most tudom, hogy így sokkal könnyebb lesz az út! Szívem mélyéből köszönöm amit D. Renátáért, Ny. Andreáért és értem tettél! 90 éves korunkban is köszönni fogjuk neked, hogy segítettél azzá válni, amik vagyunk: Nők, izgalmas Nők!"
Szeretettel és tisztelettel:
B. Kinga
Budapest

"Köszönök szépen Lyn amit tettél értem, szavakkal, pénzzel fel nem mérhető, amilyen
változást hozol az emberek életében. Folytasd tovább ezt a "missziós tevékenységet" s tégy másokat is olyan boldoggá ahogy engem!"
S. Márta

"Köszönet Lyn--nek, aki a rút kiskacsákból képes gyönyörű hattyúkat csinálni."
T. Zsuzsa

"Lyn segített, hogy testileg-lelkileg szebb legyek, és ígérem, hogy ezután mindig pozitív gondolatokkal fogom segíteni a külső megjelenésemet!  Itt megnyugodtam, feltöltődtem, kisimultak a lelki ráncaim is!"
M. Edit
Szentendre

"Köszönöm az itt töltött órákat.  Az a pénz, amit a tanfolyamra áldoztam, bőségesen meg fog térülni ruhavásárlásaim során, mert nem lesznek a szekrényemben feleslegesen megvásárolt később hordhatatlannak bizonyuló darabok.  Külön örülök a sminknek, ami "életet" varázsol az
arcomra."
S. Vali

"Olyan volt itt nálad mint egy nyugodt kis szigeten, ahol harmónia költözik az ember
lelkébe, szívébe.  Praktikus jó tanácsaid, kisugárzásod, melyet átadsz a környezetednek, igazi kincsek, melyeket megorzok és ápolok majd."
H. Juli


"Köszönöm, hogy megtanítottál, hogyan válhatok nőiesebbé, csinosabbá, elegánsabbá nem csak kívülről, hanem belülről is."
H. Bőbe


"Olyan volt ez a pár óra, mintha ezer éve ismernénk egymást!"
J. Adél


"Már sok könyvet olvastam hasonló témában, de végre világos lett, hogy kapcsolódik az elmélet a gyakorlattal.  Már most sokkal szebbnek érzem magam, és láttam micsoda lehetőségek állnak még előttem!"
V. Júlia

"Mikor beléptem és köszöntem Te rám néztél és rögtön tudtad mit kell korrigálni rajtam. 
Nekem rengeteg kérésem volt.  Örülök annak, hogy ezeket figyelembe véve alakítottad át külsőmet.  Kisugárzásod jó hatást tett rám.  Elhatároztam a napi egy órát magamra kell szánni hogy jobban nézzek ki és ezzel örömet szerezzek
önmagamnak és férjemnek is.  Régebben kellet volna találkoznunk, hogy a smink és öltözködési stílusom is változzon".
F. Hajni

"Az a belső harmónia és kisugárzás ami belőled árad minden nőre csak ösztönzően hathat! Ezt tetted velem is!  Köszönöm a segítséget amelyet a szépségem kiaknázására szántál.
G. Brigitta
Debrecen

"Sok dolgot másként látok, vannak dolgok amikről biztosan tudtam, hogy hogyan kell,
és Te rádöbbentettél, hogy nem jól tudom.  Magabiztosabb és boldogabb lettem a Veled való beszélgetések során!"
M. Kati

"A megjelenésem teljesen megváltozott, és boldog vagyok.  Neked sikerült elővarázsolni az én rejtett értékeimet.  Sokkal magabiztosabb lettem és a családom is örül a változásnak."
N.Jelena

"Hihetetlen az a nőiesség amit Te sugárzol és amit hatalmas tudással próbáltál sikeresen átadni nekünk.  Minden nőnek tudnia kellene ezeket a dolgokat. Nagyon sokat tanultam Tőled.
Z. Tímea
Budapest


"Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, és tanulhattam Tőled. Köszönöm, hogy megint erősítetted bennem, hogy a szépséget mindig lehet tovább fejleszteni."
B. Beáta

Nagyon örülök, hogy találkozhattunk és megismerhettelek, így általad betekintést nyerhettem a művészetedbe. Érdekes, izgalmas, nagyon női világ. Most szebbnek, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, nagy lendületet kaptam általad." B. Éva
Pécs

Végtelen boldog vagyok, hogy alkalmam adódott, hogy megismerhettelek. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam, amit igyekszem megfogadni. A munkád nagyon fontos, főleg a hozzám hasonló nőknek, akiknek szükségük van a személyiségük megismerésére kialakítására.
C. Jenőné.
Székesfehérvár
A természetes harmóniát megtaláltam. A magabiztosság és az egyediség sokat jelent, köszönöm, hogy megtanulhattam. Életem során alkalmazom mindazt, amit tőled kaptam.
T. Mária.
Szeged
Sokat jelentett a mai nap tapasztalat, mind magabiztosság szempontjából, érdekes és tanulságos volt az elkészített videó is, mindig nagyon furcsa, ha az ember kívülállóként „szemlélgeti" önmagát.
H. Zita
Győr
Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy tanulhattam tőled. Számos olyan dologba hívtad fel figyelmem, melyekre korábban nem sok gondot fordítottam. Kellemes környezetben, a hangulatos stúdióban üde kikapcsolódás a tanulás.
F.Hajnal
Kecskemét
Sokat tanultam tőled, s mint ember is példaképként szolgálsz nekem. Remélem, meg tudom változtatni a negatív gondolataimat és így teljesebb, sikeresebb életem lesz!
O. Timi
Pilisvörösvár
Kedves Lyn, köszönöm a jó ölteket, tényleg beváltak!
Berlitz
Budapest
 
Nyomtatási nézet